Toegangscontrole zonder ingewikkelde bekabeling

De TechPoint is de meest veelzijdige IP deurcontroller die binnen onze toegangscontrole oplossingen wordt toegepast. De controller heeft diverse configuratie mogelijkheden waaronder het aansluiten van twee deuren met elk een kaartlezer of één deur met twee kaartlezers.

De TechPoint ondersteunt ook draadloze toegangscontrole techniek zoals het Smart Intego systeem van Simons-Voss en het Aperio systeem van ASSA ABLOY. Het is de enige deurcontroller waarmee je vanuit één controller zowel online als offline deurbeslag gelijktijdig kunt ondersteunen. Door draadloze techniek toe te passen kun je met één TechPoint maar liefst 16 draadloze online deuren aansturen. Een kostenbesparing zonder in te leveren op functionaliteiten!

Installateurs benutten de veelzijdigheid van de TechPoint als deurcontroller. Ze vinden toepassingen binnen elke type organisatie en van welke omvang dan ook. Je kunt er zelfs een nieuwe markt mee aanboren.

Waarom kiezen installateurs en eindgebruikers voor de TechPoint?
In de eerste plaatst zoeken zij een kosteneffectieve toegangscontrole oplossing zonder ingewikkelde bekabeling. De TechPoint IP deurcontroller heeft alleen een netwerkaansluiting nodig. Zelfs de voeding kan door middel van Power over Ethernet (PoE) geregeld worden. Dat vermindert de noodzaak voor aparte stroomkabels. Makkelijk toch? Dat bespaart je een hoop tijd en werk bij het installeren!

In de tweede plaats moet de configuratie en het beheer van het toegangscontrolesysteem eenvoudig zijn. Voor het beheer van de TechPoint heb je geen client-server oplossing nodig. Een werkplek met webbrowser is voldoende voor de configuratie en beheer van de TechPoint en toegangscontrole. De krachtige hardware van de TechPoint heeft zelfs een ingebouwde SQL database met een capaciteit van meer dan 500.000 kaarten.

Voor iedere omvang – ook Rijkspas
De TechPoint IP deurcontroller is ook ideaal voor kleine, middelgrote en grote locaties. Op centrale en decentrale locaties waar paslezers worden toegepast voor het beveiligen van de locatie en ruimtes met gevoelige of waardevolle goederen. Van slagboom tot klusruimtes, van één tot honderden deuren. Zelfs met Rijkspas voor overheidslocaties.

Maak direct een afspraak voor een gesprek
We beantwoorden graag al jouw vragen over de TechPoint. Neem contact op en wij vertellen jou er geheel vrijblijvend alles over. Wij hebben een prachtige demo koffer om jou op iedere gewenste locatie de functionaliteiten en mogelijkheden van de TechPoint te demonstreren.