TP-IO1

Een fijne toevoeging binnen het productportfolio van de TechPoint is de nieuwe I/O module: de TP-IO1.

De TP-IO1 maakt het mogelijk om een extra deur aan te sluiten op de TechPoint en maakt hierbij gebruik van de OSDP-bus. Dit houdt in dat je bij een bestaande of nieuwe TechPoint gebruik kunt maken van de bekabeling tussen de TechPoint en een kaartlezer. Je voegt slechts de TP-IO1 module toe en je hebt alle in- en outputs beschikbaar voor het aansluiten van een extra deur; deursturing, deurcontact, vrijgave knop en een kaartlezer.

Hoe werkt het? Je sluit de TP-IO1 aan op de RS485 zijde van de TechPoint of plaatst deze tussen de bekabeling van TechPoint en een reeds aanwezige kaartlezer. In de TechPoint geeft je de TP-IO1 een adres zodat deze zichtbaar wordt binnen TechPoint Web; de configuratie omgeving van de TechPoint. Is de module toegevoegd, dan worden de configuratiemogelijkheden zichtbaar en ben je klaar om een extra deur toe te voegen!

Voor het toevoegen van een extra bekabelde deur op de TechPoint dien je wel éénmalig een extra deurlicentie aan te schaffen. Bij de aankoop hiervan geef je aan of het gaat om een bestaande of nieuwe TechPoint waar je de deur aan toe wilt voegen. De licentie koppelen wij aan het MAC-adres van de TechPoint. Wij sturen je een nieuwe licentie toe waarna je deze kunt toevoegen via de configuratie omgeving van de TechPoint.

Geïnteresseerd in de TP-IO1? Neem dan contact met ons op!