Vernieuwde Milestone integratie SecuriNet

Wij hebben weer een vernieuwde koppeling en daar zijn wij erg blij mee! Onze Milestone koppeling met SecuriNet heeft een update gehad en zit daardoor boordevol gave functies.

Camera’s zijn tijdens het beheren van een SecuriNet omgeving niet meer weg te denken. In de eerste plaats omdat het een beeld geeft over jouw omgeving en in de tweede plaats om de bediening van de systemen uit te kunnen voeren zonder fysiek aanwezig te zijn op de plek waar dit gebeurt. Kan jij je bijvoorbeeld voorstellen dat een operator de deur open doet zonder dat hij weet wie er staat? Anders gezegd zonder een extra paar ‘ogen’ heb jij geen idee wat er gebeurt in jouw organisatie! Om die reden zijn niet alleen goede camera’s van groot belang, maar ook de omgeving die de beelden weergeeft aan de operator.

Vroeger keek jouw operator dan ook aandachtig naar alle camera’s, maar hoe kan je nu vast stellen wat er aan de hand is met aanwezigheid van tientallen of wel honderden camera’s? Een video management systeem is om die reden dan ook de oplossing voor het beheren en configureren van alle beelden. In een VMS worden namelijk functionaliteiten toegevoegd die jouw operator helpen bij het creëren van overzicht.

Milestone integratie

Milestone is erop gericht om met Xprotect een overzichtelijke video management omgeving te realiseren. Daarnaast voeg je oplossingen toe door middel van functionaliteiten. Door beide platformen bij elkaar te brengen zorg je voor een grotere afhankelijkheid in SecuriNet. Dit heeft alles te maken met de overige onderliggende systemen in SecuriNet. Een voorbeeld is een ’trigger’ vanuit de inbraaksignalering waardoor de juiste camera automatisch opschakelt of een alarm vanuit de camera waardoor de de deur direct geblokkeerd word. Als we het opschakelen van een camera als voorbeeld nemen kan je concluderen dat de interactie tussen de systemen er voor zorgt dat je in rustige en overzichtelijke omgeving kan werken. Je bent namelijk niet bezig met het bekijken van camera’s. SecuriNet geeft aan wanneer jij in actie moet komen.

SecuriNet ondersteunt nog meer functies. Je moet daarbij denken aan het weergeven van objecten op plattegronden, het starten van een opname en het ontvangen van camera alarmen op basis van ‘video content analyse’. De functies kan je koppelen aan alle objecten in SecuriNet. De inrichting bepaal jij, maar geen zorgen wij helpen jou! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op via de onderstaande button.