Wij staan weer voor jou klaar!

Allereerst wensen wij jou de beste wensen voor 2021 en vooral veel gezondheid voor jouw familie en naasten! Wat was 2020 een bewogen jaar! Een jaar waarin alles anders was en anders ging. Een jaar waarin ook ons team innovatiever moest worden dan ooit en op zoek moest naar nieuwe mogelijkheden. Nieuwe mogelijkheden om jou ondanks de beperkingen en maatregelen zo goed mogelijk te kunnen adviseren en te ondersteunen in het oplossen jouw security management vraagstuk.

Voor ons was het zeker even wennen om op afstand te werken en geen fysiek contact te hebben met onze klanten. Toch zal deze manier van werken ook voor een groot deel van 2021 de standaard worden en daarom staat ons team ook dit jaar ‘online’ klaar! Om jou zo goed mogelijk te helpen bij het oplossen van jouw vraagstuk(ken) is het nu mogelijk om online demonstraties te krijgen van onze soft- en hardware oplossingen. Met onze ‘online’ showroom kunnen wij de werking van onze oplossingen aan jou presenteren en is het zelfs mogelijk om via camera’s live mee te kijken. Ook in de loop van 2021 zullen wij de online mogelijkheden verder uitbreiden zodat wij jou vanuit welke locatie dan ook alle informatie persoonlijk en visueel kunnen aanleveren. Zo brengen wij toch een beetje het fysieke contact terug waar wij zo naar verlangen!

Wij zijn in ieder geval enthousiast over de mogelijkheden. Jij ook? Neem dan contact op met ons verkoopteam en maak (online) een afspraak, geheel vrijblijvend. Tot snel!

p.s. Houd ook onze Facebook en LinkedIn pagina in de gaten voor alle recente updates, berichten en innovaties!