Wij zijn nu ook OEM partner van HP Inc.

In 2020 lieten we met trots aan je weten dat we HPE OEM partner zijn geworden en daardoor in staat zijn om onze klanten geïntegreerde server en storage oplossingen aan te bieden. Met net zoveel trots kunnen we je nu vertellen over het OEM partnerschap met HP Inc.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat we nu ook client pc’s, zoals de HP Z workstations, onder dezelfde voorwaarden als de servers en storage mogen aanbieden; verlengde garantie, Next Business Day onsite hardwaresupport van HP, rechtstreekse lijnen met HP én kwalitatief hoogstaande apparatuur die is afgestemd op de oplossingen die wij bieden.

Dus ook op de werkplek bieden we een nog betere borging van de continuïteit!

De ontwerpen zijn door HIGH SECURITY international bv in de eigen test omgeving uitvoerig getest. Hiervoor hebben wij als OEM partner de beschikking gekregen over de apparatuur en software die we voor ogen hebben voor de oplossingen voor onze klanten en heeft ons in staat gesteld om de oplossing te toetsen op geschiktheid.

Onze filosofie is dat de IT-omgeving geen autonoom systeem maar een belangrijk onderdeel van je security oplossing is. Daarom verdient die evenveel zorg als de rest van de omgeving. Je kunt er dus op vertrouwen dat je de juiste IT-componenten voor je beveiligingsinstallatie krijgt, volledig op jouw omgeving afgestemd en zonder verrassingen achteraf.

Robuuste hardware met een lange levensduur levert voordelen op, vooral op het gebied van performance en continuïteit. Hiermee wordt een grote stap gemaakt die het beveiligingsbeheer op een hoger en actueel niveau brengt en de schaalbaarheid van de omgeving voor de komende levenscyclus waarborgt.

Wij zijn in ieder geval enthousiast. Jij ook? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 088 022 7300. We kijken uit naar een (virtuele) afspraak, geheel vrijblijvend. Tot snel!