Wist je dat de TechPoint IP-deurcontroller een aantal andere producten vervangt?

Er is minder hardware nodig!

De TechPoint biedt namelijk dezelfde mogelijkheden als twee ERC-deurcontrollers en twee adreseenheden voor het aansluiten van sturingen of I/O.

Dit scheelt in de aanschaf van hardware en zeker 20% op de bekabeling. Daarnaast is deze oplossing ontzettend duurzaam en milieubewust.

Functioneel kan de TechPoint hetzelfde als een ERC en meer. Het platform waar de TechPoint op gebouwd is, is future-proof waardoor nieuwe en gewenste functionaliteiten sneller geïmplementeerd kunnen worden via firmware versies.

Naast hardware besparing en functionaliteiten is veiligheid en de beveiliging van de TechPoint natuurlijk extra belangrijk. Het gaat hier immers om een IT-product.

De TechPoint voldoet aan de meest recente ‘securityprotocollen’. Dit maakt het product geschikt in nagenoeg alle IT-omgevingen.

Ben je system integrator of installateur? Download dan de Sales Toolkit, zodat je heel makkelijk deze oplossing aan jouw klanten kunt verkopen.

Ben je verantwoordelijk voor de beveiliging? Neem dan gerust even contact op voor alle mogelijkheden via het contactformulier.