Automated Information Delivery vereenvoudigd jouw rapportage proces

In ons recente bericht hebben we jou voorgesteld aan onze nieuwe SecuriNet-module genaamd ‘Automated Information Delivery’. Deze innovatieve module biedt een veelzijdige oplossing voor het geautomatiseerd samenstellen, analyseren en verzenden van informatie. Om een beter inzicht te geven in de mogelijkheden van deze module, zullen we de komende tijd verschillende toepassingen ervan belichten.

Vandaag vertellen we hoe eenvoudig het is om geheel geautomatiseerd rapporten te versturen, een essentieel aspect van zowel managementinformatie als operator informatie.

Veel van onze klanten hechten grote waarde aan de data die beschikbaar is in SecuriNet en in externe bronnen. Op basis van deze gegevens genereren zij dagelijks, wekelijks en maandelijks rapportages die cruciaal zijn voor strategische en operationele besluitvorming, evenals voor het beheren van beveiligingsassets.

Traditioneel maken we gebruik van templates voor het opstellen van standaard- of op maat gemaakte rapportages. Hoewel dit efficiënt is, vereist het nog steeds handmatige interventie, wat resulteert in tijdverlies.

Stel je voor dat jouw beveiligingsorganisatie uit drie ploegen bestaat: ochtend, middag en avond/nacht. Het dagelijks opstellen, exporteren en verzenden van rapporten kan per dienst tot een half uur in beslag nemen. Dit komt neer op 1,5 uur per dag, 45 uur per maand en maar liefst 540 uur per jaar aan verloren tijd die anders besteed had kunnen worden aan beveiligingsactiviteiten!

De Automated Information Delivery module biedt hier de perfecte oplossing. Door vooraf gedefinieerde rapportages te creëren en deze automatisch op vaste tijdstippen te versturen of na specifieke triggers, zoals het afmelden van een gebruiker op het SecuriNet-platform, bespaar je meer dan 500 uur per jaar. Bovendien zijn jouw teamleden altijd voorzien van de benodigde informatie op de momenten die zijn vastgesteld in de operationele procedures.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van deze module en hoe deze jou kan helpen jouw processen efficiënter te maken? Neem dan contact met ons op! We denken graag met je mee en bieden ondersteuning vanaf het vraagstuk tot aan de implementatie van de oplossing.

Blijf op de hoogte van andere toepassingen door onze website en LinkedIn-pagina in de gaten te houden. Binnenkort volgt een nieuwe case!