Vernieuwde Milestone XProtect integratie SecuriNet

De Milestone XProtect integratie met SecuriNet is geüpdatet en zit daardoor boordevol gave functies. Daar zijn wij erg blij mee! De interactie tussen de systemen zorgt ervoor dat je in een rustige en overzichtelijke omgeving kan werken. Je bent namelijk niet bezig met het bekijken van camera’s. SecuriNet geeft automatisch aan wanneer jij in actie moet komen.

Camera’s zijn tijdens het beheren van een SecuriNet omgeving niet meer weg te denken. In de eerste plaats omdat het een beeld geeft over jouw omgeving en in de tweede plaats om de bediening van de systemen uit te kunnen voeren zonder fysiek aanwezig te zijn op de plek waar dit gebeurt. Kan jij je bijvoorbeeld voorstellen dat een operator de deur open doet zonder dat hij weet wie er staat? Anders gezegd zonder een extra paar ‘ogen’ heb jij geen idee wat er gebeurt in jouw organisatie! Om die reden zijn niet alleen goede camera’s van groot belang, maar ook de omgeving die de beelden weergeeft aan de operator of centralist in de meldkamer.

Vroeger keek jouw operator dan ook aandachtig naar alle camera’s, maar hoe kan je nu vast stellen wat er aan de hand is met aanwezigheid van tientallen of wel honderden camera’s? Een video management systeem is om die reden dan ook de oplossing voor het beheren en configureren van alle beelden. In een VMS worden namelijk functionaliteiten toegevoegd die jouw operator helpen bij het creëren van overzicht.

Milestone XProtect integratie SecuriNet

Milestone is erop gericht om met XProtect een overzichtelijk video management omgeving te realiseren. Daarnaast voeg je oplossingen toe door middel van functionaliteiten. Door beide platformen bij elkaar te brengen zorg je voor een grotere afhankelijkheid in SecuriNet. Dit heeft alles te maken met de overige onderliggende systemen in SecuriNet. Een voorbeeld is een ’trigger’ vanuit de inbraaksignalering waardoor de juiste camera automatisch opschakelt of een alarm vanuit de camera waardoor de deur meteen geblokkeerd wordt.

SecuriNet ondersteunt nog meer functies. Je moet daarbij denken aan het weergeven van objecten op plattegronden, het starten van een opname en het ontvangen van camera alarmen op basis van video content analyse. De functies kun je koppelen aan alle objecten in SecuriNet. De inrichting bepaal jij, maar geen zorgen wij helpen jou!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Neem dan direct contact met ons op via onderstaande oranje knop.